Razkop d.o.o.

Ozelenitev okolice

PROFESIONALNO IN ZANESLJIVO

Razkop d.o.o.

Ozelenitev okolice

Po končanih gradbenih delih pride na vrsto ozelenitev okolice. Naša izkušena ekipa bo poskrbela, da bo vaša parcela deležna zavidljivih pogledov.

Po ogledu terena bodo naši strokovnjaki z upoštevanjem vaših želja poiskali najboljšo rešitev in ustvarili novo podobo vašega bivalnega okolja, v katerem boste uživali in ustvarjali lepe spomine.

Najprej zemljo splaniramo (zravnamo) in površino kvalitetno pripravimo z zemljo, ki je najbolj primerna. Sledi ozelenitev trat s sejanjem trave ali s polaganjem travne ruše (prednost je hitra ozelenitev). Po vaši želji lahko tudi pripravimo teren za vrtnarja, ki bo poskrbel za vključitev dodatnih rastlin. Sodelujemo z odličnimi vrtnarji, zato vam lahko zagotavljamo, da bo vaša okolica zaživela kot sanjski prostor, ki ste si ga vedno želeli.

Vse bolj popularna pa postaja tudi ozelenitev ravnih streh in nadstrešnic. Pred izvedbo morajo biti zaključena vsa hidroizolacijska, toplotnoizolacijska in krovska dela. Ko je površina kvalitetno pripravljena, položimo travno preprogo, po želji pa lahko dodamo tudi rastline.

Dobava sejane zemlje

Kakovostna zemlja je osnova za čudovit vrt in lepo zelenico. V našem podjetju nudimo dobavo in navoz sejane zemlje, če se odločite za menjavo vrtne zemlje ali pa želite napolniti visoko gredo.
V kolikor ne veste kakšen tip zemlje je za vaš teren najbolj primeren, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo podali brezplačen nasvet.

VOZNI PARK

Kakovostno in natančno izvedbo vseh zemeljskih del tudi na najzahtevnejših terenih,
nam omogoča široka paleta delovnih in gradbenih strojev.

Naš vozni park sestavljajo:

Traktor JCB 4220
+ kiper prikolica+ prikolica za prevoz strojev, metla za pometanje cest
Bager Kubota 8 ton
Bager Kubota 4 tone
Bager Kubota 2,7 tone
Bager Hidromek 17 ton
Bager Eurocomah 1,5 ton
Mini Demper Kubota 0,5 m3
Mobilna sejalnica
Nakladač cat 914g
Mikro demper
Poltovornjak – kiper
Valjar
Vibroplošče
3 osno kiper tovorno vozilo