Razkop d.o.o.

Tlakovanje dvorišč

PROFESIONALNO IN ZANESLJIVO

Razkop d.o.o.

Tlakovanje dvorišč

Lepo tlakovano dvorišče pripomore k estetsko dovršenemu videzu okolice vaše hiše. Široka paleta vzorcev in barv omogoča prilagodljivost različnim slogom, prava izbira pa bo poskrbela za moderen videz hiše, tudi če gre za starejši objekt.

Pri izbiri tlakovcev je pomembno, da ustrezajo določeni površini in namembnosti uporabe, zato dovolite, da vam naši strokovnjaki pri tem pomagajo in ustrezno svetujejo.

Osnova natančne in kakovostne izvedbe tlakovane površine je dobro pripravljen teren. V primeru slabe temeljne podlage je treba preprečiti posedanje tlakovcev, zato je potrebna rekonstrukcija celotne površine.

Ko je teren pripravljen, lahko nadaljujemo tlakovanje dvorišča:

• izkop
• utrditev podlage
• ločilni sloj
• nasip tampona
• drenažni pesek
• vgradnja robnikov
• tlakovanje
• fugiranje

Izvajamo tudi sanacijo že tlakovane površine. Le ta je potrebna v primeru poškodb starih tlakovcev in drugih deformacijah na površini. V tem primeru so potrebni le manjši posegi, obnovi oziroma zamenja se le del površine.

Po končanem delu poskrbimo tudi za odvoz starih tlakovcev.

Vzdrževanje tlakovcev

Tlakovana površina ne zahteva posebnega vzdrževanja. Da bo videti urejena in čista, jo po potrebi pometite in splaknite z vodo. Uporaba kemijskih čistil se odsvetuje. Vzdržljivost tlakovcev lahko uspešno povečamo z impregniranjem.

V primeru trdovratnega madeža, kot je oljna kaplja, svetujemo, da se površina čim hitreje posuje z absorberjem, ki bo olje vpil. V primeru zastaranega madeža pa je treba umazane tlakovce zamenjati.

Mah, travo in plevel v fugah je treba redno odstranjevati ročno ali s herbicidi. Rast lahko zatremo tudi tako, da tlakovce polijemo z rahlo osoljeno vročo vodo.

Cena tlakovanja

Cena tlakovanja je odvisna od velikosti terena, vrste materiala in obsega dodatnih del, ki jih tlakovanje zahteva.

Za hitro in ugodno rešitev nas čim prej kontaktirate. Po brezplačnem ogledu terena in opravljenih meritvah vam bodo naši izkušeni strokovnjaki svetovali in vam pripravili predračun.

VOZNI PARK

Kakovostno in natančno izvedbo vseh zemeljskih del tudi na najzahtevnejših terenih,
nam omogoča široka paleta delovnih in gradbenih strojev.

Naš vozni park sestavljajo:

Traktor JCB 4220
+ kiper prikolica+ prikolica za prevoz strojev, metla za pometanje cest
Bager Kubota 8 ton
Bager Kubota 4 tone
Bager Kubota 2,7 tone
Bager Hidromek 17 ton
Bager Eurocomah 1,5 ton
Mini Demper Kubota 0,5 m3
Mobilna sejalnica
Nakladač cat 914g
Mikro demper
Poltovornjak – kiper
Valjar
Vibroplošče
3 osno kiper tovorno vozilo